Trädgårdsdesign


Trädgårdsdesign


En tilltalande trädgård handlar mycket om vilken känsla just du vill ha i trädgården, t.ex. en ombonad och rofylld plats eller en öppen solig plats för odling av grönsaker och blommor.

Välj även stil för din trädgård: klassisk, romantisk, minimalistisk, Medelhavs- eller Japaninspirerad

Knapp Trädgårdsdesign tar sig an allt från rådgivning till detaljerade ritningar med 3D-visuliseringar. Merparten av våra tjänster inom trädgårdsdesign har fasta priser.

Priset beror på ytans storlek samt ert behov av hjälp.


Eftersom vi oftast utgår från en platsanalys, dvs. ett hembesök,

är vårt verksamhetsområde Nordvästra Skånes region.


För dig som kund är det ett par saker att förbereda.


Ta fram en aktuell måttsatt och skalenlig tomtritning där ni har ritat in befintliga byggnader, altaner och hårdgjorda ytor.


Ni behöver även fylla i en checklista, denna skickas till er när vi bokat tid för vårt möte.


Ritning för del av trädgård


Detta kan vara något för dig som vill göra om en mindre eller specifik del i trädgården. Kanske en ny elegantare entré eller en plantering på baksidan. Pergola, uteplats eller myshörna ritar vi upp till dig med förslag på material och växter.


Vi inleder med ett hembesök där vi pratar igenom era önskemål och därefter skapar vi en skalenlig 3D-ritning, planritning och växtlista.

 

Pris: enligt offert

Trädgårdsdesign Bas


Vi inleder med en konsultation hemma hos Er där vi pratar igenom era tankar, idéer och önskemål. Därefter skapar vi en skalenlig illustrationsplan med förslag på utformning av hårdgjorda ytor, byggnader, uteplatser, gångar, rabatter, perenner, träd, buskar, rumsindelning, pergolor mm.


Pris: Enligt offert


Tid: Ca 2 timmar på plats i din trädgård
Trädgårdsdesign Plus


Här är arbetsgången densamma som för Trädgårdsdesign Bas men inkluderar även en måttsatt planritning, planteringsplan, växtlista med svenska och latinska namn för samtliga växter, träd och buskar.


Detta är ett bra underlag för anläggaren.


Pris: Enligt offertTrädgårdsdesign Komplett


Här är arbetsgången densamma som för Trädgårdsdesign Plus men inkluderar även en 3D-ritning och skötselplan för samtliga växter, träd och buskar.


Detta är ett komplett underlag för anläggaren.


Pris: Enligt offert